Retur & Reklamation

RETUR & REKLAMATION

Retur

När du handlar produkter från E-Drinks AB ges alltid 14 dagars ångerrätt. Vid retur önskar vi att du inleder med att kontakta oss på order@oydrinks.com  för att få en retursedel att fylla i. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten.

När din retur mottagits behöver den godkännas av E-Drinks AB, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart. OBS - Ej rekommenderat.

Lägg med retursedeln i försändelsen och skicka därefter paketet till:

LC Båstad AB

Ängelholmsvägen 263

269 42 Båstad

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

 

Reklamation

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

E-Drinks AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på order@oydrinks.com

Observera att E-Drinks AB inte står för returfrakt.

 

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.